Stworzono w kreatorze www WebWave CMS

I.   Dokumentowanie systemu GMP/GHP/HACCP w produkcji i obrocie żywnością


II.   Audytor wewnętrzny systemu GMP/GHP/HACCP


III.  Pełnomocnik ds. Jakości GMP/GHP/HACCP


IV.  Wymagania ISO 22000:2018


V.   Wymagania FSSC 22000:2018


VI.  BRC Food v. 8 - wymagania systemu jakości


VII. IFS Food v. 6.1 - wymagania systemu


VIII. Audytor wewnętrzny zintegrowanego systemu jakości BRC Food i IFS Food


IX.   Pełnomocnik Zintegrowanego systemu Zarządzania Jakością




Więcej informacji pod numerem telefonu: 535 154 295

SZKOLENIA:

Wszystkie usługi oferujemy również w wersji ON-LINE

 

 

       

E-mail
Telefon
Pytanie
send
send
Question send - thank you
Please fill all the required fields

Skontaktuj się:

Zadzwoń do nas:

+48 535 154 295

E-mail:

biurotqs@tqs.com.pl